Catering i Uppsala

Ska du ha en fest och söker Catering i Uppsala så borde du gå in på http://trillermat.se/catering/ och kika på vad Triller Mat & Bröd har att erbjuda till just din fest. Företaget Triller Mat & Bröd har ett stort utbud utav cateringmat för många olika tillfällen. Man kan beställa catering av dem om man ska ha bröllop, man kan göra beställningar som tillexempel kaffe, fikabröd och smörgåsar.

Hyr festlokal
Om du ska ha en födelsedagsfest eller ett event eller liknade kan det vara svårt att få plats hemma i lägenheten. Triller Mat & Bröd erbjuder en tjänst där de anordnar allt i en lokal de har i Uppsala. De fixar lokalen, dekorationer, maten, drycken och serveringspersonal.

Kundrelationer
Företaget Triller Mat & Bröd bakar och lagar allt själva, det är en angelägen del i deras image. En annan viktig punkt är att de försöker använda närproducerade råvaror i den mån det går. Relationen mellan personalen och kunderna är otroligt viktig för företaget för att skapa ett bra nätverk och få nya kontakter. Det är också betydelsefullt att ha en personlig relation till kunden för att kunna ge bästa möjliga service. De tar både stora och små beställningar från olika slags kunder.

Nya recept
Triller Mat & Bröd letar alltid efter nya idéer och nya recept att göra för att utöka menyn och utveckla personalens kunskaper inom matlagning och bakning. Om du har förslag på nya recept som du skulle vilja att dom gjorde kan du mejla dom.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *