Våga vardagslyx!

http://www.gräddsifon.se/ får man ett bra tips för hur man kan få in lite vardaglig lyx i livet. Ibland behövs det bara en liten grej så som en gräddsifon för att man ska känna att vardagens bestyr känns lite mindre trista och lite mer roliga. Perfekt vispad grädde på några minuter är väldigt trevligt att få!

Inte bara grädde, såklart
Nu är det ju inte bara grädde som gör livet lite mer värt att leva, det finns massor av annat som är kul att stoppa in på en helt vanlig måndag. Men att unna sig just lite godsaker som kanske känns lite onyttiga gör att man känner sig lite extra lyxig. Det behövs i vardagen då det ofta är så mycket halvtråkigt som måste tas omhand under vardagarna som leder till att man gott kan börja stoppa in lite piff under veckodagarna på samma sätt som man gör under helgerna. Varför ska det bara vara under helgerna som man ska få ha det lite extra trevligt? Då har man ju redan ledigt och är tillsammans med dem man tycker om. Är det inte egentligen viktigare att man får lite lyx utspritt över hela veckan så att alla dagar känns som lördag? Det tycker i alla fall jag, Mer lyx under veckodagarna!

Att våga njuta
Det är svårt för många att slappna av och bara njuta när det handlar om mat, de flesta känner ett de vill äta nyttigt och träna, vilket leder till att de ytterst sällan unnar sig något gott.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *